Website uitleg

Als je de servetten wilt bekijken, kun je een keuze maken uit:

SERVETTEN PER ONDERWERP;
ALLE SERVETTEN + NIEUWE MOTIEVEN;
PRODUCTZOEKEN.

SERVETTEN PER ONDERWERP:

Hier zijn alle servetten onderverdeeld in rubrieken. Ga je b.v. naar BABY, dan zie je alle servetten die te maken hebben met baby’s. Ga je naar DIEREN, dan krijg je nog eens een onderverdeling in subrubrieken, b.v. DIEREN – LIEVEHEERSBEESTJES. Je ziet dan alle servetten met lieveheersbeestjes. etc.

ALLE SERVETTEN + NIEUWE MOTIEVEN:

Zoals de naam al zegt, vind je hier alle servetten die we direct uit voorraad kunnen leveren, te beginnen met de laatst geplaatste motieven. Dat kunnen nieuwe servetten zijn, maar ook terug-van-weggeweest motiefjes.

PRODUCT ZOEKEN:

Als je het nummer van het servet al weet, kun je dat hier invullen en je komt direct bij het gevraagde motief. Alleen als het servet op dit moment niet te leveren is, krijg je hier geen afbeelding te zien. Zo kun je ook altijd controleren of het servet op het moment van bestelling voorradig is. 

BEVESTIG ORDER.

Als je de bestelling helemaal hebt afgerond, krijg je een mailtje met daarin wat je hebt besteld, de totale kosten en een betalingsverzoek. Zodra wij zien dat je betaling is bijgeschreven op een van onze rekeningen, wordt je bestelling voor je in orde gemaakt.

 

Mocht een besteld servet onverhoopt toch uit collectie zijn, krijg je van ons een mailtje met de vraag of je een ander nummer wilt bestellen, of dat je liever je geld teruggestort krijgt of dat je je bestelling misschien op een andere manier wilt aanpassen.

 

Iets niet helemaal duidelijk? Stuur dan even een mailtje aan info@jorihobby.com