Levering

Zodra wij via pc-banking (dat is de snelste manier van bankieren) zien, dat het verschuldigde bedrag op onze rekening gestort is, worden de materialen opgestuurd.

Mocht het zo zijn, dat iets (tijdelijk) niet voorradig is, dan sturen wij een mailtje met de vraag of u een vervangend product of het geld terug gestort wilt hebben. Gaat het om een kleinere bestelling, die in enveloppen verstuurd wordt, dan worden de eerste enveloppen alvast verzonden en blijft de laatste liggen totdat wij antwoord hebben gekregen. Als het gaat om een grotere bestelling worden de servetten in een doosje verstuurd en blijft het doosje staan totdat wij een antwoord gekregen hebben. Als u liever het betaalde bedrag terug wilt ontvangen, dat ook heel graag even laten weten.

Post, met een bestemming buiten Belgie, brengen wij in Nederland naar het postkantoor, Belgische post vertrekt vanuit Belgie.

Als een bestelling in meerdere enveloppen verstuurd wordt (dit doen wij om de verzendkosten zo laag mogelijk te houden), kan het wel eens voorkomen dat de ene enveloppe een dag eerder aankomt dan de andere. Daaraan kunnen wij helaas niets veranderen, dat is de werkwijze van de Post / TNT Post.

WANNEER IS JORI HOBBY NIET AANSPRAKELIJK VOOR HET NIET LEVEREN VAN EEN BESTELLING?

* als het opgegeven adres onjuist blijkt te zijn;

* als het pakket aangeboden wordt, maar niet in ontvangst wordt genomen;

* als via de “track and trace”-service blijkt, dat uw pakje is afgeleverd;

* als er sprake is van een fout door de vervoerder. In dat geval verzoeken wij u contact op te nemen met de vervoerder.


Natuurlijk sturen wij, in gevallen als bovenstaand, de bestelling graag nogmaals op, echter na betaling van de extra bijkomende kosten.

WANNEER WORDT EEN NIET GELEVERDE BESTELLING VERGOED?

* Als wij een bewijs krijgen van niet-levering. Dat betekent in de praktijk dat wij de aan u geadresseerde bestelling retour moeten hebben ontvangen op ons postadres. Ligt de fout van niet-levering bij Jori Hobby dan vergoeden wij u ook de verzendkosten, ligt de fout van niet-levering bij de klant, dan vergoeden wij het betaalde bedrag min de verzendkosten. Ligt de fout van niet-levering bij de vervoerder, dan verzoeken wij u de verzendkosten bij de vervoerder te claimen, ondanks het feit dat deze u naar de afzender terug verwijst.

EN ALS EEN LEVERING BESCHADIGD AANKOMT?

* Alle materialen worden met de grootst mogelijke zorg door ons verpakt. Leveringen worden, voordat ze de deur uitgaan, door een tweede persoon gecontroleerd en pas verzonden na goedkeuring van de verpakking. Mocht het desondanks toch zo zijn dat een levering beschadigd bij u aankomt, dan verzoeken wij u hiervan melding te maken en een klacht in te dienen bij de vervoerder. Jori’s hobby kan voor beschadigingen, ontstaan door toedoen van de vervoersmaatschappij, niet verantwoordelijk worden gehouden.

Reclameren over een geleverde bestelling kan tot 8 dagen na verzending.

Indien u beslist de bestelde materialen toch niet af te nemen, mits met gegronde redenen, dan heeft u binnen 8 dagen het recht het pakket te retourneren aan ons adres in Belgie. Nadat wij de materialen hebben bekeken en vastgesteld hebben dat ze nog altijd in de staat verkeren als waarin ze hier vertrokken zijn, storten wij het betaalde bedrag min de verzendkosten aan u retour.