Jori's Hobby: Servetten, Scrapbooking, Hobbymaterialen

WORKSHOP@JORI'S

Jori's Winter Workshops: (klik)

Jori's Zomerse Zaterdagen: (klik)

Jori's Zomerse Zaterdagen.
Tijdens deze dagen kun je zonder te reserveren binnen komen wandelen, eventjes rondkijken, aanschuiven voor uitleg, zelf iets maken of gewoon een kopje thee of koffie komen drinken.
Natuurlijk is het ook mogelijk gedane bestellingen op zo'n Zomerse Zaterdag af te halen, want je begrijpt: onze collectie is te groot om alles hier te kunnen uitstallen. We hebben wel het een en ander staan, maar wil je er zeker van zijn dat jouw keuze daar bij is, doe dan een voorafbestelling via deze site. Dan zorgen wij dat alles netjes voor je klaar staat.
De spelregels:
Heb je iets op onze site gezien wat je ook graag zou willen maken, dan kan dat. Het handigst is het, als je tevoren even laat weten wat je wilt maken en met welke servetten. Als je nog niet helemaal zeker bent van wat je wilt, kun je ook meerdere dingen opgeven en hier de definitieve keuze maken. Dan kunnen wij zorgen dat alles al voor je klaar staat. Maar natuurlijk kun je ook hier nog iets uitzoeken. Tenslotte staat lang niet alles, wat we hier in de rekken hebben staan, ook op de site.
Ons workshopprincipe tijdens zo'n Zomerse Zaterdag is hetzelfde als tijdens beurzen. Je betaalt hetgeen je wilt bewerken plus een kleine vergoeding voor de workshop. Dat laatste zullen we even nader verklaren.
Onder hetgeen je wilt bewerken verstaan we de materialen die je vooraf via de site bestelt, of die je hier uitzoekt (geldt overigens niet voor de sale-artikelen!).
Onder een vergoeding voor de workshop horen de lijm, verf, servetten, mica, gebruik van gereedschap, begeleiding, thee en koffie, etc., kortom alles wat je nodig hebt om hetgeen jij voor ogen hebt te maken. Daarvoor vragen wij een kleine onkostenvergoeding.
Interesse? Kom dan vrij binnenlopen tijdens zo'n zaterdag tussen 10.00 en 17.00 uur. Je vindt ons in het noorden van Belgisch Limburg, op een afstand van ongeveer 20 kilometer van Eindhoven (NL) en 5 kilometer van Neerpelt (B).
Verdere gegevens die je nodig hebt:
Jori's Hobby,
Hitsveldlaan 26,
(geen winkel, wel een heel gezellig workshopchaletje)
3930 Hamont-Achel (B)
tel/fax: (0032)(0)11661875
e-mail: info@jorihobby.com
Heel graag tot ziens!

----------

De bouw van onze workshopruimte in 2009.


Uw ipadres is: 3.238.107.166
Copyright © 2020 Jori's Hobby. Powered by Zen Cart

Jori's Hobby | Hitsveldlaan 26, 3930 Hamont-Achel | BE 0885.873.284 | Tel. +32 11 66 18 75 | E-mail: info@jorihobby.com